En de hoofdprijs is……..?

En de hoofdprijs is……..?

mrt 30, 2015
Door
Nog geen Reactie

Maar liefst 19 deelnemers deden afgelopen weken mee aan de allereerste 0251 EDM DJ Contest. Net als eerdere wedstrijden in Beverwijk is ook deze georganiseerd door jongerenwerkteam Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk). Wat eigenlijk nog leuker is naast de hoeveelheid jongeren die hebben meegedaan is het feit dat NIEMAND weet wat nou de hoofdprijs is.
Blijkbaar hebben wij als organisatie zoveel goodwill opgebouwd dat jullie weten dat het wel goed zit. En dat is ook wel zo. Maar wat valt er dan te winnen?

 

Uiteraard draag je als winnaar een jaar lang de titel ‘best 0251 EDM DJ’ 2015′ maar wat nog meer? Maar eerst schetsen we een plaatje.

 

Stel je eens voor, je staat midden in een klein bos en voor je staan honderden jongeren helemaal uit hun dak te gaan op jouw beats.  Je vrienden en familie staan tussen het publiek trots te kijken hoe jij dit voor elkaar weet te krijgen en hebben een glimlach van oor tot oor. Dit kan jij zijn als je op 10 april in LUA de finale wint van de EDM DJ Contest.

 

Tijd om uit te doeken te doen wat er te winnen is!

 

Met veel trots kunnen we jullie melden dat de winnaar draait of op vrijdag 3 of op  zaterdag 4 juli tijdens het Young Art Festival in Beverwijk.

 

De exacte dag en tijd van deze bijzondere optreden zal in overleg nog moeten worden vastgesteld maar het feit is dat je op hetzelfde evenement staat waar onder andere de Nederlandse superster Jett Rebel staat.

 

Aanstaande vrijdag 3 april is er in de gloednieuwe locatie De Pagode eerst nog de halve finale. Wil je daar meer over weten? Klik dan hier!

 


  • Nul251 Facebook