Jongeren richten nieuwe evenementenorganisatie op

Jongeren richten nieuwe evenementenorganisatie op

Regio IJmond – Noord  is een nieuwe evenementenorganisatie rijker. Niet een standaard evenementenorganisatie maar eentje die uitsluitend gerund wordt door jongeren uit de regio. Weekend Warriors 0251 is een samenwerking van het progamma Weekend Warriors (radio Beverwijk) en jongerenwerkteam Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk in samenwerking met Stichting Welschap Heemskerk). Zij gaan op verschillende locaties in Beverwijk en later ook elders in de regio evenementen organiseren voor tieners en jongeren.

 

In thuisbasis De Pagode op de Brink 26, Beverwijk start Weekend Warriors 0251 met een nieuw danceconcept genaamd ‘The Sound of Anarchy’. Dit concept bestaat uit twee verschillende soorten evenementen. De maandelijkse evenementen worden gehouden in de kleine ruimte van De Pagode. Hier kan een beperkt aantal bezoekers in en zijn gratis. Daarnaast zullen er thema-evenementen worden georganiseerd. Deze worden in de grote ruimte georganiseerd. Hiervoor word een kleine bijdrage aan de deur gevraagd.

 

De programmering van dj’s, artiesten en andere dance-entertainment tijdens The Sound of Anarchy zal bestaan uit tieners, jongeren en jong volwassenen. De muziekstijlen die voorbij zullen komen zijn o.a. moonbathon, electro, deep house, big room, trance en hardstyle. Daarnaast zullen verschillende jonge dance-producers zoals Kevin Higher en The Groove Generators hun nieuwste tracks uitproberen op het aanwezige uitgaanspubliek. Ook de presentatoren van het radioprogramma Weekend Warriors zullen met grote regelmaat aanwezig zijn voor interviews.

 

Op vrijdag 5 juni staat de eerste van drie edities in De Pagode gepland met een vol programma. Naast Best 0251 dj’s DJ Putski3 (winnaar 2013/ 2015)  en DJ Radion (winnaar 2014) staan naast nog een tal van andere gretige jongeren die met veel liefde hun visie op dancemuziek willen delen.

 

Check hier de programmering:

 

 

20:00 – 20:50 uur – TPH
20:50 – 21:40 uur – Weakness
21:40 – 22:30 uur – Tigerbread
22:30 – 23:20 uur – 4beatz
23:20 – 00:10 uur – Radion
00:10 – 01:00 uur – Putski3 / The Groove Generators

 

 

Entree is vrij en dus is iedereen vanaf 16 jaar welkom. Legitimatie is bij bestelling van alcohol verplicht. De ruimte in de Pagode is beperkt dus wees vroeg want vol =vol.

 

Wil je Weekend Warriors 0251 volgen? Check dan de volgende links:
www.facebook.com/weekendwarriors0251
www.soundcloud.com/weekendwarriors0251
www.mixcloud.com/weekendwarriors0251

Mailen kan natuurlijk ook:
weekendwarriors0251@gmail.com

 

En als laatste nog even dit!
Wil jij ook draaien tijdens een evenement van Weekend Warriors 0251 of meer informatie over produceren en dj’ing?

Kom dan langs in de dj inloop/studio Nul251 in jongerencentrum Place2Be. Deze is vrijwel elke donderdagavond open van 19.00 tot minimaal 22.00 uur. Adres Place2Be: Wilgenhoflaan 2a, Beverwijk. Je kan ons ook via telefoon of whatsapp bereiken: 06-18482635 (Jongerenwerker William).


  • Nul251 Facebook