Buitenspeeldag groot succes

Buitenspeeldag groot succes

Sommige dagen zijn echt kadootjes. Zo ook de Buitenspeeldag van woensdag 10 juni j.l. Door een goede samenwerking tussen jongerenwerk, kinderwerk, opbouwwerk en ondersteuning BSO van de Stichtingen Welschap Heemskerk en Welzijn Beverwijk kreeg de jeugd een leuk en dynamisch programma.

 

Naast de vele sport en spel mogelijkheden op de Vlaskamp in de Broekpolder was er muziek. Dit werd verzorgd door een paar jonge dj’s (Ruben en Stefan) en vaste vrijwilliger Richard. Als extraatje voor de kinderen was weerbaarheid- en zelfverdedigingstrainer Fred van den Broek gevraagd voor een warming up en simpele training gericht op jonge kinderen. Vooral deze training vonden de jonkies erg leuk om te doen. Uiteindelijk deden meer dan 150 kinderen mee aan deze Buitenspeeldag.

 

Hierbij bedanken wij namens Welzijn Beverwijk en Welschap Heemskerk alle vrijwilligers, buurtbewoners, EHBO, dj’s Ruben en Stefan, Fred v/d Broek, de aanwezige kinderen en de zon voor een supermooie dag. Hopelijk tot volgend jaar.

 

Om de foto’s van de Buitenspeeldag te zien, klik hier.


Comments:

  1. Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

  • Nul251 Facebook