Ouderavond over schuldpreventie jongeren

Ouderavond over schuldpreventie jongeren

jun 11, 2015
Door
1 Reactie

 ‘Hoe voorkom ik het eeuwige gezeur van mijn puber over geld?’ Ouders vragen zich dat soms af tegenwoordig. Hoeveel kleedgeld kan er worden gegeven? Jongeren willen tegenwoordig meedoen aan alle trends. En straks natuurlijk ook studeren. Is het verstandig om te lenen of eerst te gaan werken en sparen?

 

Annemarie van Gaal, bekend van het TV- programma ‘Een dubbeltje op zijn kant’, is op woensdag 24 juni 2015 aanwezig bij een informatieavond voor ouders in het Stadhuis van Beverwijk. Zij geeft daar antwoorden op deze vragen en advies over zakgeld en het nieuwe leenstelsel voor studiefinanciering. Theatergroep PlayBack geeft de ouders door middel van ‘terugspeeltheater’ tips voor een goed gesprek met hun puber over geld.

 

De ouderavond vindt plaats op woensdag 24 juni 2015 en is bedoeld voor alle ouders (inwoners van Gemeente Beverwijk) van pubers in de leeftijd van 14 tot en met 18 jaar. De avond start om 19:00 uur en eindigt uiterlijk om 21.30 uur. Wethouder Haydar Erol zal de ouderavond openen. Locatie is het bedrijfsrestaurant in het Stadhuis, Stationsplein 48 in Beverwijk. De toegang is gratis.

U kunt zich voor deze avond tot en met 16 juni a.s. opgeven bij Vanessa Zonneveld (projectleider Schuldpreventie Jongeren) via e-mail v.zonneveld@beverwijk.nl of telefonisch 0251-256256. Let wel: vol=vol!


Comments:

  1. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

  • Nul251 Facebook