Eerste The Sound Of Anarchy succesvol

Eerste The Sound Of Anarchy succesvol

jun 16, 2015
Door
Nog geen Reactie

Met een opkomst die tussen de 50 en 60 bezoekers lag, was de allereerste editie op vrijdag 5 juni j.l.  van The Sound Of Anarchy in de Pagode een groot succes te noemen. Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen op de Nul251 website worden deze evenementen georganiseerd door Weekend Warriors Events. Dit wordt gerund door jongeren met ondersteuning van team Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk).

 

Een goed gevulde zaal zorgde voor een supersfeer in kleine ruimte van de Pagode. Er was een speciale lichtshow met zelf geprogrammeerde  lichteffecten aangevuld met leuke kunstattributen. Dit zorgde dat de bezoekers het idee kregen dat ze te maken hadden met een professionele organisatie.

 

Uiteraard kwamen de meeste bezoekers voor de muziek. En die was van zeer hoge kwaliteit. Naast de lekkere muziek van onder andere de Groove Generators  was een ander hoogtepunt de mysterybezoeker. Niemand behalve de organisatie wist wie het was. Big Boss artiest DJ Kevin Higher kwam hoogst persoonlijk zijn allernieuwste tracks laten horen.

 

De avond werd in oude stijl afgesloten. Lekker knallen met ouderwetse happy hardcore zorgde voor de laatste maal dat de voetjes van de vloer gingen. En hiermee was de eerste editie van The Sound Of Anarchy ten einde.

 

Op vrijdag 3 juli is er een nieuwe editie van The Sound Of Anarchy. Dit keer zal de grote ruimte van De Pagode gebruikt worden. Wie er gaan draaien en wat er nog meer gaat gebeuren kan je zeer binnenkort op de Nul251 website lezen.

 

Wil je de foto’s zien van deze gezellige avond? Klik hier.

 


Comments are closed.

  • Nul251 Facebook