Zomerfeestje op 15 juli in de Vuurlinie

Zomerfeestje op 15 juli in de Vuurlinie

jun 16, 2015
Door
Nog geen Reactie

Op woensdag 15 juli gaan we een gezellig dagje sporten en chillen op coole muziek in de Vuurlinie. Lekker met een leuk groepje beach voetvolley of beach volleyballen, demonstraties van SAFE Defense en Systema trainer Fred van den Broek met heerlijke muziek gedraaid door de dj’s van Weekend Warriors Events 0251.

 

Dit allemaal voor een zeer schappelijke prijs van 2 Euro per persoon. En dit is dan inclusief een patatje en een drankje. Graag zo snel mogelijk opgeven bij jongerenwerker William. E-mail; william@welzijnswb.nl of tel; 06-18482635.

 

De activiteit gaat pas door bij een minimum van 12 deelnemers. De Vuurlinie is op de Noorderweg 3a, Beverwijk.


Comments are closed.

  • Nul251 Facebook