Zomerspektakel on Tour druk bezocht

Zomerspektakel on Tour druk bezocht

In voorgaande jaren werd het Zomerspektakel gehouden in sporthal De Walvis en Wijkcentrum Wijk aan Duin. Dit jaar besloot sociaal cultureel werker Judith Hijdendaal van Stichting Welzijn Beverwijk om het eens over een andere boeg te gooien.

 

Er werd een buitenlocatie gezocht waar de kinderen meer bewegingsvrijheid hadden dan in eerder genoemde locaties. Scoutingsgebouw Mees Toxopeus aan de Zeestraat was de perfecte locatie hiervoor.

 

Toch is het altijd even spannend als je van locatie verandert. Op vrijdag 3 juli was er zelfs lichtelijk paniek want er waren heel weinig kaarten voor de Zomerspektakel on Tour verkocht. Maar gelukkig bleek dat allemaal loos alarm want uiteindelijk werd deze editie van het Zomerspektakel zeer goed bezocht door kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

 

Dit jaar stond het Zomerspektakel on Tour in het teken van speurtochten, buiten-, binnen-, sportieve-spelletjes. Het was voor de kinderen net als altijd 3 dagen (van 7 t/m 9 juli) vol gekkigheid, dans, sport , spel en vooral veel bewegen in de natuur. En daarnaast werd er ook aandacht gegeven aan natuureducatie op kinderboerderij De Baak, de kinderen zijn geschminkt als Minions door Lenie, Caitlin en Chris, er werden bunkers bezocht en er was zelfs een kinderdisco met DJ Ricci. Op de laatste dag kregen de kinderen als afsluiter van het Zomerspektakel nog een verpakte weerbaarheidstraining van Systema trainer Fred v/d Broek.

 

Al met al drie mooie dagen voor de kinderen in Beverwijk en omstreken. Klik hier voor de foto’s.

 

Nog even dit; zonder goede vrijwilligers ook geen goede activiteit dus bij deze nog wel een extra bedankje aan het adres van vrijwilligers Lenie, Caitlin, Chris, Richard en Connie.


  • Nul251 Facebook