Flamman & Abraxas en DJ Thera op de Beverwijkse feestweek

Flamman & Abraxas en DJ Thera op de Beverwijkse feestweek

jul 21, 2015
Door
Nog geen Reactie

De Beverwijkse feestweek bestaat al een geruime tijd en is voor veel mensen een vaste jaarlijkse traditie. Elk jaar is het een drukte van belang met als hoogtepunt de harddraverij. Er is in vrijwel elk café of club wel iets gezelligs en/of muzikaals te vinden. Toch ontbrak het eigenlijk al een geruime tijd aan een locatie waar ouderwets een knalfeest wordt gehouden gericht op de jeugd van Beverwijk. Iets wat bijvoorbeeld bij onze buurgemeente Heemskerk wel aanwezig is. Daar komt dit jaar verandering in!

 

De dj’s Peppie Chulo en Gallas hebben in samenwerking met onder andere de gemeente Beverwijk en jongerenwerkteam Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk) besloten om op donderdag- en vrijdagavond en nacht de boel op zijn kop te zetten tijdens hun evenement FunFair Madness. Deze twee gratis evenementen worden gegeven in Arzo Partycenter op de Breestraat. Naast een tal van bekende dj’s uit Beverwijk en omstreken zullen ook een aantal zeer grote namen uit de dancescene hun opwachting maken.

 

Op donderdag 13 augustus komt niemand minder dan Raw Hardstyle DJ van het eerste uur DJ Thera langs. Op vrijdag 14 augustus gaan we ouderwets gabberen met de producers van 90’s artiesten The Party Animals, Flamman & Abraxas. En dat is nog niet eens alles!
Deze twee top-artiesten geven voor de liefhebbers en hopelijk ook toekomstige producers twee masterclasses . Zij zullen laten zien wat er voor nodig is om een goede producer te zijn en wat je allemaal nodig hebt. Deze masterclasses zijn net als het feest ook gratis, echter door een beperkt aantal plaatsen moet je je daar wel voor opgeven. Dus wees snel want het is eenmalig en VOL=VOL.

 

Programma

Donderdag 13 Augustus
FunFair Madness is open vanaf 14.00 uur tot 02.00 uur.
Entree:            Gratis.
Leeftijd:           16 jaar.
Masterclass DJ/Producer Thera is vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur
Entree:            Gratis.
Leeftijd:           12 jaar.
Opgeven via william@welzijnswb.nl of bel 0251-300 300 (vragen naar William)

 

 

Vrijdag 14 augustus
FunFair Madness is open vanaf 16.00 uur tot 03.00 uur.
Entrée:            Gratis.
Leeftijd:           16 jaar.
Masterclass/Producer Jeroen Flamman: 16.00-18.00 uur
Entree:            Gratis.
Leeftijd:           12 jaar.
Opgeven via william@welzijnswb.nl of bel 0251-300 300 (vragen naar William)
Dj’s die de revue zullen passeren tijdens deze twee dolgekke dagen zijn:
Flamman & Abraxas (The Party Animals), DJ Thera (Theracords), Johnny East, Rave Dave, The Groove Generators, Mean Machines, D.Kreation, Pindoa, Redstyle aka Mr. Deepmind, BeeVee, Kevin Higher, Tigerbread, Peppie Chulo, Gallas,  Martin Blau en er worden nog meer namen later toegevoegd.

 

Muziekstijlen: Moonbahton, Dancehall, Trap, Hip Hop, House, Early Hardcore, gabber, Hardstyle, 90’s, electro.

 

Locatie: Arzo Partycenter
Adres: Breestraat 69
Voor meer info over FunFair Madness: 06-36431120


  • Nul251 Facebook