Releasedata tracks van Kevin Higher

Releasedata tracks van Kevin Higher

Het gaat niet lang meer duren en dan komt de eerste van vier platen uit van Kevin Higher op alle bekende downloadplatforms zoals Beatport en I-Tunes. Kevin Higher is een schuilnaam van de 17 jarige Kevin Hoogers uit Beverwijk. Hij wordt binnen Stichting Welzijn Beverwijk ondersteund door jongerenwerkteam Nul251 en is daarnaast vrijwilliger in jongerencentrum Inside 54.

 

Hij heeft sinds juni 2015 een platencontract bij het bekende houselabel Big Boss Records wat onderdeel is van boekingskantoor DJ World. De label wordt gerund door Rob Boskamp, een zeer bekende naam in de Nederlandse dancescene. De stijl van de eerste vier platen van Kevin Higer kenmerken zich door epische breaks, oldschool housesamples, dikke synths en een melodieuze leadsound.

 

Check hieronder de data:

Electrobot                          25 augustus            Klik hier voor de preview.

 

Pharaos & Chaos              8 september            Klik hier voor de preview.

 

Legendary                          29 september        Klik hier voor de preview.

 

Amnesia                             13 oktober               Klik hier voor de preview.

 

Omdat het nog een paar weken duurt voordat deze platen uitkomen heeft Kevin Higher een leuke facebook actie bedacht voor de liefhebbers van electro en big room.
Hij heeft namelijk de waanzinnig dikke track Unshakeable liggen die bij meer dan 100 likes op zijn facebookpagina gratis wordt weg gegeven. Dus allemaal even op de welbekende ‘vind ik leuk’ knop drukken op zijn artiestenpagina en de track zal dan worden vrij gegeven.

 

 


  • Nul251 Facebook