Terugblik: FunFair Madness @ feestweek Beverwijk

Terugblik: FunFair Madness @ feestweek Beverwijk

Vanwege de vakantie hebben wij van Nul251 niks kunnen schrijven over dit fantastisch initiatief vanuit 2 jonge bewoners uit Heemskerk en Beverwijk. Dj’s Peppie Chulo en Galass vonden dat het hoog tijd werd voor een frisse wind door de Beverwijkse feestweek door iets te organiseren wat specifiek gericht was op de jeugd. Geen nederlandstalige artiesten met hun
smartlappen maar onvervalste trap, big room, moonbahton, hardstyle, freestyle en zelf happy hardcore was wat de klok sloeg op donderdag13 en vrijdag 14 augustus in Partycentrum Arzo.

 

Naast de dj grootheden Thera en Flamman & Abraxas was het programma gevuld met lokale en regionale jonge dj’s zoals: The Groove Generators, Kevin Higher, D-Kreation, Pindoa, Martin Blau, Johny East, Rave Dave en nog vele andere. Bovendien was er vanuit de gemeente Beverwijk een eenmalige projectsubsidie toegekend zodat DJ Thera en Jeroen Flamman (The Party Animals) op de beide dagen in samenwerking met Stichting Welzijn Beverwijk een masterclass aan de jeugd konden geven.

 

Ondanks dat de opkomst van de evenementen iets achterbleven bij de verwachtingen kunnen we toch spreken van een zeer geslaagde eerste keer. Ongeveer 300 jongeren wisten uiteindelijk Partycentrum Arzo op de Breestraat te bereiken. En hopelijk is er een jaarlijks terugkerende traditie geboren voor de jeugd  want ook zij verdienen hun plek op de Beverwijkse Feestweek.

Klik hier voor de foto’s gemaakt door Photoviel van deze twee doldwaze dagen.


  • Nul251 Facebook