Dj Kevin Higher & The Groove Generators op Beverwijk Uit De Kunst

Dj Kevin Higher & The Groove Generators op Beverwijk Uit De Kunst

sep 3, 2015
Door
Nog geen Reactie

Op zondag 6 september 2015 vindt de zevende editie van het  tweejaarlijkse culturele manifestatie Beverwijk Uit de Kunst plaats. Beverwijk Uit de Kunst is de etalage van het culturele leven in Beverwijk en Wijk aan Zee aan het begin van een nieuw cultureel seizoen.

 

Beverwijk Uit de Kunst vindt plaats op het Kerkplein, het culturele hart van Beverwijk. Op het Kerkplein zijn verschillende culturele organisaties gehuisvest; Kennemer Theater, Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Cultureel Café Camille, KEK Kunstexposities Kerkplein, Amateur beeldend kunstenaarsvereniging St. Lucasgilde , Pop en Musicalkoor Take it Easy, Stichting Kunst en Cultuur. Daarnaast is de Grote Kerk (onze Wijkertoren) een van de meest markante gebouwen van Beverwijk.

 
Ook jongerenwerkteam Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk) zal aanwezig zijn met twee aanstormende talenten uit de regio geprogrammeerd op het Kleine Podium.
The Groove Generators (dj Putski3 & MC The Russian) zullen van 17.00 tot 17.30 uur hun nieuwste dance creaties laten horen. Laatste nieuws is dat zij gespot zijn door een hele bekende dj om op zijn label hun muziek uit te brengen. Hopelijk hebben we binnenkort meer nieuws hierover.

 
Dj Kevin Higher zal van 20.00 tot 20.30 uur zijn nieuwste releases van Big Boss Records laten horen aan het publiek. Kevin Hoogers (slechts 17 jaar!) heeft op 25 augustus zijn eerste plaat Electrobot via dit bekende label wereldwijd uitgebracht. Er staan nog 3 releases gepland en hij heeft nog veel materiaal op de plank liggen. Dus ook van hem zullen we nog veel van horen. Check hieronder linkjes naar de track Electrobot van DJ Kevin Higher:

 

http://www.traxsource.com/track/2675372/electrobot

https://pro.beatport.com/release/electrobot/1579192

https://itunes.apple.com/nl/album/electrobot-single/id1023236221

http://www.djtunes.com/kevin-higher/electrobot

http://www.junodownload.com/products/kevin-higher-electrobot/2853265-02/

 

Uiteraard hopen wij dat jullie onze aanstormende talenten komen ondersteunen en toejuichen tijdens hun dj sets.


  • Nul251 Facebook