Terugblik: Bouwstad Meerestein groot succes

Terugblik: Bouwstad Meerestein groot succes

In de laatste week van de vakantie vond er weer Bouwstad plaats met als thema beestenboel. Deze was georganiseerd door Judith Hijdendaal van Stichting Welzijn Beverwijk. Voor het eerst sinds jaren was het helemaal uitverkocht, 150 kinderen gingen bouwen. Er werden hondenhokken, olifanten, dierenhotels, een leeuw en een giraffe gebouwd van hout. We hadden heerlijk weer en de sfeer was goed.

 

Bedankt vrijwilligers, kinderen en ouders, EHBO IJmond, Adrichem Transport, Santa Maria, Bakkerij Goemans, TSN Logistiek, SOC Facilitair, Dansschool La Passe, Dierenkliniek Centro, Kringloopwinkel de Groene Ezel en Bakker Sierbestrating voor deze te gekke week.

 
Maar waar het uiteindelijk om ging waren natuurlijk de kinderen die met plezier elke dag kwamen bouwen dus jullie helemaal bedankt!! Klik hier zodat je je het allemaal nog eens kan beleven. Tot volgend jaar!


  • Nul251 Facebook