Terugblik: Buurtactiviteit PannAcademy Meerestein

Terugblik: Buurtactiviteit PannAcademy Meerestein

sep 3, 2015
Door
Nog geen Reactie

Onder de noemer Laureus PannAcademy bieden Laureus Nederland en Sportservice Nederland jongeren de mogelijkheid zich te ontwikkelen. De helden van Panna Knock Out krijgen een steuntje in de rug om zich te ontwikkelen tot coach in hun eigen buurt.

Ze bieden een voetbalschool aan waarin hun buurtgenoten wekelijks kunnen voetballen en kansen aangeboden krijgen om hun schoolprestaties en gedrag te verbeteren. Hiertoe worden workshops aangeboden, organiseren ze tezamen een activiteit voor de buurt en ontvangen ze persoonlijke begeleiding.

 

In Beverwijk zijn Zohair Arbib en Ufuk Ulker de helden van Panna KO. Elke maandagavond staan ze op de Olieslagerslaan om hun tricks aan te leren aan de vele deelnemers uit de buurt via Streetrulez (Onderdeel van de Evenementenmakelaar). Op maandag 24 augustus organiseerden ze samen met Panna Knock Out en de deelnemers van hun voetbalschool de eerste buurtactiviteit.

 

Op het programma stond naast een pannatoernooi, clinics, demonstraties en shows van de beste straatvoetballers ter wereld, een workshops zelfverdediging door Fred v/d Broek van Safe Defense voor de deelnemers van de PannAcademy, optreden van buurtbewoner DJ Kevin Higher en activiteiten voor de kleinsten met straatspelen en een springkasteel. Daarnaast werd het evenement geopend door wethouder Haydar Erol die ook nog de tijd nam om even mee te voetballen.

Klik hier voor de foto’s.


  • Nul251 Facebook