Keep It Clean in de Polder

Keep It Clean in de Polder

sep 8, 2015
Door
Nog geen Reactie

Op vrijdagavond 18 september steken we weer de handen uit de mouw voor een schoon en opgeruimde Broekpolder. De voorgaande
edities van de schoonmaak dag zijn waren erg positief  en dat uit zich in een groeiend aantal deelnemers. Het geeft mensen blijkbaar een goed gevoel om gezamenlijk iets te doen tegen zwerfafval. Zo zijn er genoeg delen in de wijk die eens extra aandacht nodig hebben. Wat te denken van de rietkragen langs het water en grasperken langs de fietspaden. Ook  in de parken en in het water ligt alweer heel wat (verwaaid) afval. Kom en doe mee en laten we dit met z’n allen aanpakken!  Inside54 doet al mee. Vraag je familie, vrienden en buren mee te helpen en kijk dan eens wat die paar uurtjes voor een verschil maken. Een mooie schone wijk dankzij de inzet van gemotiveerde bewoners

 

Vanaf 18.00 uur is er inloop in Wijkcentrum Citadel, Steenhouwerskwartier 27 te Heemskerk. Er staat koffie, thee en limonade klaar met wat lekkers. Van 18.30 uur tot 20.30 uur wordt er in teams vuil verzameld. Voor materiaal wordt gezorgd, met dank aan wijkgericht werken van de gemeente Heemskerk en de gemeente Beverwijk.


  • Nul251 Facebook