Boshuttendag in Castricum op woensdag 21 oktober.

Boshuttendag in Castricum op woensdag 21 oktober.

sep 14, 2015
Door
Nog geen Reactie

Een dagje weg, leuke bosspelletjes spelen, vuurtje stoken, gezamenlijk eten, plezier maken en tevreden weer naar huis gaan. Woensdag 21 oktober gaan we dit meemaken bij de boshutten  van Sint Wilfried.

 

Stichting Welzijn Beverwijk hield hier al jaren een weekendkamp en hun vrijwilligers vinden dit zo een bijzondere plek dat ze de boshuttendag zijn gaan organiseren.

 

De boshutten liggen aan het scoutingpad 1 in Castricum. Dit is tegen het bos aan achter het station. Deze activiteit is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en duurt van 10.00 – 20.00 uur. De kosten zijn 7 euro inclusief drinken, lunch en avondeten.

Graag van tevoren opgeven via telefoonnummer 251-300329. Voor meer informatie judith@welzijnswb.nl.


  • Nul251 Facebook