Place2Be weer open op de donderdagavond

Place2Be weer open op de donderdagavond

sep 14, 2015
Door
Nog geen Reactie

Sommige bezoekers van vroeger weten dit misschien nog maar toen Place2Be nog in de Schans zat was het tiener/jongerencentrum elke donderdagavond open. Die traditie gaan we vanaf deze week weer in ere herstellen. Want de dagen worden korter en de avonden kouder dan is buiten zijn niet altijd fijn.

 

En dus gaat Place2Be van Stichting Welzijn Beverwijk weer open voor jongeren vanaf 12 jaar op de donderdagavond van 19.00 – 21.00 uur. In Place2Be zit je warm en droog , kan je chillen, spelletjes spelen, gamen, activiteiten bedenken en uitvoeren maar vooral gezellig samen zijn.  Als je dj bent of wilt worden dan kan je natuurlijk ook langs komen om onder toeziend oog van vrijwilliger en dj Kevin (Higher) te komen draaien op onze cdj’s 2000 Nexus.

 

Place2Be kun je vinden in Beverwijk op de Wilgenhoflaan 2c, ingang via hek aan de rechterkant van Buurthuis Wijk aan Duin.  Place2B is vrij toegankelijk en je kunt dus gewoon in- en uitlopen. Donderdag 17 september is de start van de avondopenstelling.

 

Voor meer info kinder/jongerenwerker judith@welzijnswb.nl of op www.nul251.info .


  • Nul251 Facebook