Zelfverdediging & weerbaarheidstraining voor kinderen begint

Zelfverdediging & weerbaarheidstraining voor kinderen begint

sep 30, 2015
Door
3 Reacties

Vanwege te weinig aanmeldingen op dit moment is de startdatum met 3 weken verzet.  Op woensdag 28 oktober start (bij genoeg aanmeldingen) de zelfverdediging- en weerbaarheidstraining voor kinderen tot 10 jaar in de Broekpolder. Deze gaat net als de voorgaande training 6 keer gehouden worden in de grote zaal van wijkcentrum Citadel.

 

Docent en mede-eigenaar van Systema 4 You Fred van den Broek geeft onder de noemer Systema for Kids verschillende soorten trainingen.
Bij Systema 4 Kids  leren kinderen en tieners hoe zij om kunnen gaan met verschillende vormen van agressie (pesten, schreeuwen, schelden, duwen, uitdagen etc.) en geweld (schoppen, slaan, krabben, bijten etc). Ze leren denken onder stress en zoeken naar een oplossing binnen een situatie wat (bijna) uit de hand loopt.

 

Hierbij wordt uitgegaan van de fysieke en mentale mogelijkheden van de kinderen en tieners zelf. In de cursus leren ze letterlijk en figuurlijk stevig in hun schoenen te blijven staan in vervelende, lastige, bedreigende, agressieve en/of gevaarlijke situaties. Het zelfvertrouwen van deze kinderen en tieners wordt verhoogd, waardoor slimmer gereageerd wordt op eventuele conflictsituaties.
Kosten voor deze training is €30,00 per persoon. Aan het eind van deze training zal er na een soort examen een certificaat aan de deelnemers worden overhandigd. De training start om 16.00 uur en eindigt om 17.00 uur.  Het adres van de Citadel is Steenhouwerskwartier 27.

Voor deelname aan deze trainingen, stuur een e-mail naar jongerenwerker William: william@welzijnswb.nl of bel naar: 0251-300 300.


Comments:

  1. Fred van den Broek is een toptraininer …enthousiast, ervaren en kundig …;-)

  2. Goedemorgen,
    Vanaf welke leeftijd kun je opgeven?

    • Vanaf 6 jaar

  • Nul251 Facebook