Bounz Fresh Party zit vol!!!

Bounz Fresh Party zit vol!!!

In de komende herfstvakantie zijn er verschillende leuke activiteiten voor jong en oud. Eén daarvan is de Bounz Fresh Party georganiseerd door Bounz Beverwijk en Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk).

 

Ben jij tussen de 13 en 16 jaar, en vind jij springen op trampolines leuk of wil je het misschien een keer uitproberen? Dan is dit een leuke activiteit voor jou. Wij gaan namelijk samen met jullie op vrijdag 23 oktober lekker springen en swingen op lekkere beats tijdens de allereerste editie van de Bounz Fresh Party.

 

Dus kom samen met je vrienden of vriendinnen naar Bounz Beverwijk en doe gezellig mee. Het is namelijk helemaal GRATIS en het enige wat je moet doen is jezelf even opgeven bij ons. Helemaal onderaan staat hoe je dat het beste kan doen.
Tijdens de Bounz Fresh Party is er ook een spectaculaire demonstratie van het Bounz Freestyle Team.
Bounz Fresh Party start om 20.30 uur en eindigt om 22.00 uur.
Het adres is: Bazaar P5, Parallelweg 61-63.
Tip: neem geld mee om wat te drinken tussendoor want van springen op muziek wordt je erg dorstig.

Tot Bounz!


  • Nul251 Facebook