Meekoken en Mee-eten met Mitch

Meekoken en Mee-eten met Mitch

Tijdens de herfstvakantie biedt Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk) een gratis proefles Meekoken en Mee-eten met Mitch aan. Ben je 15 jaar of ouder? Kom dan op donderdag 22 oktober tussen 17.00 en 19.00 uur naar wijkcentrum Wijk aan Duin. In de
grote keuken kan je lekker ruiken, proeven en uiteindelijk ook gezellig eten met Meesterkok Mitch.

 

 

 

Samen eten verbindt, dat is al eeuwenlang bekend maar ietsje minder bekend is dat samen koken net zo  verbindt. Voormalig chefkok Mitch Hinten vind deze ontmoetingen naast het lesgeven net zo belangrijk. Deze lessen zijn dan ook erg geschikt om nieuwe mensen te leren kennen.

 

Mitch wilt leerlingen leren koken met verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. Maar ook het werken met verschillende kruiden of specerijen gaat in deze 6 daagse curcus veelvuldig aan bod komen. Er zal gevoeld, geroken maar zeker ook veelvuldig geproefd worden. Maar het allerbelangrijkst is dat er vooral plezier gemaakt kan worden tijdens het koken en bakken.

 

Het gaan absoluut geen standaard basislessen worden. Want naast het koken neemt kok Mitch jullie ook mee naar winkels of de markt om te laten zien dat verse ingredienten helemaal niet duurder hoeven te zijn. Ook laat hij zien welke trucjes je kan uithalen om het kookproces te versnellen.

 

Bij genoeg aanmeldingen (mininmaal 4, maximaal 8) gaan we deze curcus starten en zal er een startdatum worden bekend gemaakt. Geef je op als je mee wilt doen met deze gratis proefles. Mail: william@welzijnswb.nl. Bel: 0251- 300 300 (vragen naar William, Petra, Ellen of Judith). Wijkcentrum Wijk aan Duin is aan de Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk.


  • Nul251 Facebook