Introductie Fruity Loops Cursus door Kevin Higher

Introductie Fruity Loops Cursus door Kevin Higher

Heb je altijd al meer willen weten over het produceren van house of dance of wil je zelf gaan produceren? Dan is dit je kans!

 

DJ/producer Kevin Higher geeft namelijk op woensdag 4 november een introductie van het digitale audioprogramma Fruity Loops Studio (afgekort FL Studio) en alles wat er nog meer voor nodig is om te produceren. Deze introductie kan je gratis bijwonen en is de aftrap naar de officiële cursus die bestaat uit 8 lessen.

 

DJ/producer Kevin Higher (echte naam Kevin Hoogers) gaat in samenwerking met Stichting Welzijn Beverwijk de FL Studio lessen verzorgen in studio Nul251. In de studio zijn genoeg  faciliteiten aanwezig om met een groep van maximaal 5 personen te werken. Het enige wat leerlingen moeten meenemen is een eigen laptop met een goed werkende Fruity Loops (liefst de nieuwste maar 11 of 10 mag ook). Belangrijke onderwerpen die voorbij komen in deze basiscursus zijn o.a.: hoe maak je een beat (kick), hoe creëer je een melodielijn en hoe maak je een mooi geluid. De 8 officiële lessen kosten per persoon €60,00.

 

Ben je 14 jaar of ouder , dan begint de gratis introductie op woensdag 4 november om 19.00 uur in wijkcentrum Wijk aan Duin. Adres: Wilgenhoflaan 2c, Beverwijk.

 

Wil je deze introductie bijwonen, stuur dan een e-mail naar william@welzijnswb.nl of bel naar 0251-300 300.


  • Nul251 Facebook