Place2Be On Tour tijdens Tata Chess toernooi.

Place2Be On Tour tijdens Tata Chess toernooi.

We gaan iets heel bijzonders doen met Nul251. Want we geven twee weken onze locatie Place2Be op om neer te strijken tijdens het Tata Steel Chess toernooi in een discotheek in Wijk aan Zee. Van 15 tot en met 31 januari wordt Club Cabana op het Julianaplein de homebase voor de jongeren uit Wijk aan Zee en Beverwijk.

 

Er worden diverse workshops  gegeven zoals; graffiti workshops, cartoons tekenen, dj workshop, dynamic street level systema en is er een speciale meidenmiddag. Maandag tot en met donderdag en vrijdagmiddag 22 januari staan de deuren open van 15 uur tot 17.30 uur en op de donderdagavonden van 19 uur t 22 uur. Dus loop gewoon even binnen!  Daarnaast zijn er op de zaterdagen en vrijdag avond verschillende party’s zoals een 8+, 13+ en 18+ party. Voor de laatste party is ID meenemen verplicht. Voor meer info of de gehele agenda check de agenda

 

LET OP! Aangezien we niet op twee plekken tegelijk kunnen zijn is Place2Be in Beverwijk  tussen 15 en 31 januari dicht, maar iedereen is van harte welkom in Club Cabana in Wijk Aan Zee.

 


  • Nul251 Facebook