Place2Be On Tour 2016

Place2Be On Tour 2016

Time flies when your having fun is een welbekend engels spreekwoord. En het klopt echt. Twee weken of 14 dagen of 336 uur of 2160 minuten of 1209600 seconden, zolang is
Place2Be on tour geweest in Wijk aan Zee. Tijdens het Tata Steel Chess Toernooi tussen 15 en 31 januari hebben jeugdwerkers Judith, William en Petra van Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk) verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd in de voormalige club Cabana.

 

Een unicum want eigenlijk gebeuren dit soort dingen bijna nooit. Dankzij een samenwerking tussen veel partijen waaronder de gemeente Beverwijk, Cultural Village en Alla Ella, is het toch mogelijk gebleken om jongerencentrum tijdelijk te verplaatsen.

De activiteiten waren voor jong en oud en de meeste hadden uiteraard als thema “Schaken”. Zo hadden we geschaakt eten, 18+ party in zwart wit, schaakstukken gekleid, tekenen met cartoonist Frits Smid en een speciale eindgraffiti. Daarnaast hadden we ook een alcohol en drugs quiz van de  Brijder (drugs en alcohol preventie), 13+ party, nog een 18+ evenement (totaal 2), een speciale meidenmiddag en 2 verschillende clipshoots (Darsi & DJ NLZ).

 

Ruim 350 bezoekers hebben uiteindelijk hier aan meegedaan. Iets wat op zich al een prestatie is. Het is dan ook duidelijk voor Nul251 dat er nog veel te organiseren is voor de jeugd in Wijk aan Zee.

 

De twee weken zijn als een pijl uit een boog voorbij geschoten. Dan kom je erachter hoe kort zo’n periode eigenlijk is.

 

Wij willen de volgende partijen en personen uitvoerig bedanken voor hun inzet en bijdrage:

 

De Gemeente Beverwijk (Marc Kouwenhoven)
Tata Steel
Alla Ella (Ella De Jong)
Cultural Village
Firma BENN (Frank Baanders)
New York Pizza (John van der Oest)
Ground Control
Raymond Bos
Praxis Beverwijk (Dhr van der Poel)
Timmerbedrijf Andre Wild

Brijder (Henk Kanon)
Next Level UP (Bas Skilsdonk, Rene Philipo, Floyd Cornelisse)
Frits Smids
Jeroen Klingeler
Schut Onderhoud (Nick Schut)

Vrijwilligers:
Kevin Hoogers
Richard De Bree
Massoud Jamal
Fallou M’Beguere

Stagiaires:
Max Volmer


  • Nul251 Facebook