JC Place2Be elke maandagavond geopend

JC Place2Be elke maandagavond geopend

feb 11, 2016
Door
Nog geen Reactie

Sommige bezoekers van vroeger weten dit misschien nog maar toen Place2Be nog in de Schans zat was het tiener/jongerencentrum elke donderdagavond open. Die traditie gaan we vanaf deze week weer in ere herstellen. Alleen niet meer op donderdagavond maar op maandagavond.

 

En dus gaat Place2Be van Stichting Welzijn Beverwijk weer open voor jongeren vanaf 12 jaar van 19.00 – 21.30 uur. In Place2Be zit je warm en droog , kan je chillen, spelletjes spelen, gamen, activiteiten bedenken en uitvoeren maar vooral gezellig samen zijn.  Als je dj, producer bent of wilt worden dan kan je natuurlijk ook langs komen om onder toeziend oog van vrijwilliger Sander te komen draaien of produceren. Je kan rappen, beats tikken of tracks maken in Studio Nul251 of muziek spelen op de cdj 2000 Nexus.

 

Place2Be kun je vinden in Beverwijk op de Wilgenhoflaan 2c, ingang via hek aan de rechterkant van Buurthuis Wijk aan Duin.  Place2B is vrij toegankelijk en je kunt dus gewoon in- en uitlopen. Tot maandagavond!

 


  • Nul251 Facebook