Voetbalclinic ADO´20 op Internationale Vrouwendag

Voetbalclinic ADO´20 op Internationale Vrouwendag

feb 23, 2016
Door
Nog geen Reactie

Wil je een keer voetballen samen met andere meiden? Dan is dit je kans!

Op zondag 6 maart geven 7 meiden van ADO´20 een voetbalclinic op de club in Heemskerk. Van 17.00 uur tot 18.00 uur leren de meiden je de beginselen van de sport en spelen en alle tips en trics. Daarna zal er een oefenwedstrijd worden gespeeld. De clinic is een van de workshops van Internationale Vrouwendag die we vieren op kasteel Marquette.

 

Na de clinic kun je douchen en in mooie kleren ga je naar het kasteel. Dresscode is FEEST! In het kasteel kun je make-uppen, heerlijk eten en uit je dak gaan met Isaac Bullock ´n Friends. Het hele programma kun je zien op www.vwnwh.nl of op www.facebook.com/VluchtelingenWerkNWH

Leeftijd: t/m 20 jaar. Kosten: 5,00 euro, ben je ouder 7,50 euro.

 

Interesse? Geef je op bij Joke Westenberg: 06-22219078 ijmondnoord@vwnwh.nl

 


  • Nul251 Facebook