Next Level Up spuit speciale graffiti

Next Level Up spuit speciale graffiti

Dirck Volkertsz. Coornhert (Amsterdam, 1522Gouda, 29 oktober 1590) was een veelzijdige Nederlandse kunstenaar, geleerde, theoloog, musicus en publicist van vele geschriften. De Grote Kerk van Beverwijk (Ook wel Wijkertoren genoemd) geeft elke maand een gratis lezing over deze bijzondere persoon.

 

Nu zullen veel van jullie bij het lezen van deze informatie denken waar de link ligt met de jeugd. In dit geval ligt er een link met straatcultuur. Want speciaal voor deze lezingen hebben de heren van graffiticollectief Next Level Up een piece gespoten. Dit paneel is nu ook onderdeel van de lezingen en staat in de kerk.
Rene Phillipo, graffiti kunstenaar en onderdeel van collectief Next Level Up komt op 3 maart 20.00 uur op de sPreekstoel om zijn verhaal te doen. Toegang is gratis. Adres van de Grote Kerk is:  Kerkstraat 37A.

 

Lijkt het jou ook leuk om een keer mee te doen met de straatkunstenaars van Next Level Up. Stuur dan een e-mail naar william@welzijnswb.nl of bellen naar kantoor: 0251-300 300 (vragen naar William).

 


  • Nul251 Facebook