Stage bij jongerencentra Place2Be of Inside54

Stage bij jongerencentra Place2Be of Inside54

feb 24, 2016
Door
Nog geen Reactie

Stages zijn over het algemeen niet makkelijk te vinden. Vooral praktijkschool- en MBO 1 leerlingen hebben vaak moeite met het vinden maar ook met het zoeken naar een gerichte stageplek. De jongerenwerkers van Stichting Welzijn Beverwijk zetten zich in om juist deze groep te helpen aan stageplekken binnen de organisatie.

 

Zo ook Max Volmer. Hij kwam binnen als vrijwilliger en inmiddels loopt hij tot het einde van het jaar 2016 stage. Hij leert daar onder begeleiding het aansluiten van verschillende soorten apparatuur (dj/studio o.a.). Daarnaast is hij een kei in ICT-achtige werkzaamheden.

Hij zorgt dat de pc’s in de inloopruimtes naar behoren functioneren (hard- en software) en dat geldt ook voor de computer van Studio Nul251. Als laatste is zijn taak om te zorgen dat alle snoeren en kabels¬† netjes blijven of -als ze stuk zijn- weer heel worden.

 

Er zijn bij elke jongerenwerker vrijwel het hele jaar door 1 of meerdere leerlingen die een stage aan het doorlopen zijn. Dat kan kortdurend zijn zoals een maatschappelijke stage of blokstage of een langdurende stage.

 

De stages die wij op dit moment aanbieden zijn voor leerlingen in zorg en welzijn of ICT.

Wil jij ook stage lopen bij jongerencentra Place2Be en Inside54? Neem dan contact met jongerenwerker Petra. E-mail: petra@welzijnswb.nl. Bel: 0251-300300 (vragen naar Petra).


  • Nul251 Facebook