Voorrondes van KUNSTBENDE!

Voorrondes van KUNSTBENDE!

feb 25, 2016
Door
Nog geen Reactie

Kunstbende is een wedstrijd voor jong creatief talent. Jongeren van 13 t/m 18 jaar kunnen zich hiervoor opgeven. De wedstrijd bevat 8 kunstcategorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater.

 

Dus ben jong en 13 tot en met 18 jaar, origineel en gevaarlijk goed in één van deze kunstcategorieën? Schrijf je dan (alleen of met een groep) in voor Kunstbende! En wie weet eindig jij als winnaar. Als een jongere in  één van de categorieën wint, mag hij/zij een show geven op één van de grote podia van Nederland dit kan zijn van Mysteryland tot het Stedelijk Museum in Amsterdam. 
Jongeren kunnen zich nog steeds inschrijven voor onze voorrondes via kunstbende.nl

 

Nog niet ingeschreven? Doe dat dan … nuIn de agenda zie je wanneer de voorronde bij jou in de buurt plaatsvindt. Verwacht een spectaculaire jury en mooie prijzen!

 

Meer weten? Check kunstbende.nl

 


  • Nul251 Facebook