Boksclinic StreetRuleZ plus met Nederlands en Benelux kampioen Josemir Poulino

Boksclinic StreetRuleZ plus met Nederlands en Benelux kampioen Josemir Poulino

Vanaf dinsdag 15 maart organiseert De Evenementenmakelaar in samenwerking met Stichting Welzijn Beverwijk elke dinsdag een (kick)boks clinic voor jongeren van 14 jaar en ouder. Naast de Panna KO Academie en Cruyff jongeren voetbal, is dit een nieuw initiatief om jongeren op een positieve manier een ontmoetingsplek te bieden.

 

De trainingen staan onder leiding van Josemir Poulino. Poulino (Amsterdam / Heiloo) werd deze maand Benelux kampioen in het midden gewicht. Bovendien worden de trainingen bijgestaan door jongerencoaches van De Evenementenmakelaar en Stichting Welzijn Beverwijk.

 

Poulino’s filosofie: “Heb je jezelf voor de gek gehouden dat je dingen niet kunt? Prachtig. Dat is onzin. Jouw mindset is namelijk het krachtigste middel wat je bezit. Alles begint in je geest. Uit eigen ervaring weet ik dat hoe slecht een situatie ook zijn of voelen, je met geloof en drive dromen realiseert. Door out of the box te denken, bereik je jouw doel.” (www.poulino.com) Deze filosofie sluit perfect aan bij de visie van StreetRuleZ en Stichting Welzijn Beverwijk.

 

De locatie is de “oude” sportschool De Lange (Wijk aan Duinerweg 173). Starttijd 19.00 uur tot 20.00 uur. Omdat de sportschool niet meer in gebruik is, is de ingang aan de achterkant bij de Antillenstraat. De kosten voor 10 lessen bedragen slechts €20,00 voor een eigen bitje en gebruik materialen. De clinic wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Beverwijk.

 

Voor deze unieke mogelijkheid om boks lessen te krijgen van een Europese topper is beperkte deelname mogelijk! Heb je interesse? Meld je dus snel aan via: Robin Welp, robin@evenementenmakelaar.nl 0646014265.

 

Meer informatie is te verkrijgen via Robin Welp van De Evenementenmakelaar of via William Jordens, Ambulant jongerenwerker 0251 – 300353 of william@welzijnswb.nl.


  • Nul251 Facebook