Grootste merchandisewinkel nu in Beverwijk

Grootste merchandisewinkel nu in Beverwijk

mrt 29, 2016
Door
Nog geen Reactie

 Na 20 jaar te hebben gestaan op de Beverwijkse bazaar in Hal 1 op de doorgang naar hal 2, is het tijd voor kadokar.nl, de wereldberoemde winkel en webshop van Hans Kerssens en zijn kinderen Joeri en Nicky, om zijn horizon te verbreden.

 

Afgelopen tijd hebben de kranten bol gestaan over de leegloop van de Breestraat in Beverwijk. Gelukkig is het niet alleen maar kommer en kwel. Want naast dat de vernieuwde Beverhof bijna af is komt er weer een unieke onderneming in de gezelligste zijstraat van de Breestraat bij. Op vrijdag 1 april opent de winkel Kadokar.nl namelijk zijn merchandisewinkel op de Begijnenstraat 25a. Voor de oudere lezers onder ons, daar zat vroeger muziekwinkel Aad Molenaar.

 

Voor de mensen die niet of nauwelijks bekend zijn met kadokar.nl een korte omschrijving. Kadokar.nl is de grootste merchandisestand aan het einde van hal 1 op de Beverwijkse Bazaar ook wel bekende als de Zwarte Markt. Kadokar.nl is een popshop gespecialiseerd in merchandise van muziek, games, series, films, voetbal en meer. Voor jong tot oud, voor de metalhead tot gabber en voor de die-hard gamer tot voetbalfanaat. Caps, shirts en accesoires van Assassins Creed, Star Wars, Pokémon, Zelda en nog veel meer. Alles wat apart is vind je bij de kadokar tegen de laagste prijzen.

 

Ook is het mogelijk om in de winkel je eigen textiel of merchandise te laten drukken in verschillende maten van baby tot heel erg groot. Hij is onder andere de vaste leverancier van Nul251 (Onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk), Point44 Records en Systema4You.

 

Op de facebookpagina van de webshop kadokar.nl worden regelmatig leuke acties gehouden waarbij je mooie prijzen kunt winnen door alleen maar op de like-knop te klikken. Houd de facebookpagina van kadokar.nl dan ook in de gaten voor het laatste nieuws en acties.

 

De winkel van kadokar.nl is op woensdag geopend van 10:00 uur tot 19:00 uur, donderdag van 12:00 uur tot 21:00 uur, vrijdag van 12:00 uur tot 19:00uur  en op zaterdag van 12:00 uur tot 18:00 uur. Ook buiten deze tijden is er een kans dat de winkel toch open is. De tijden van de winkel kunnen in de loop van de tijd nog worden aangepast naar wens van de klanten.

 

Wil je meer informatie over bijvoorbeeld het drukken van je eigen merchandise check dan de website of stuur een mail naar hans@kadokar.nl of klik hier om naar de website te gaan.


  • Nul251 Facebook