Stem op remix Kevin Higher

Stem op remix Kevin Higher

apr 1, 2016
Door
Nog geen Reactie
Het is weer zover, zet je geluid maar weer een stukje harder! De zoveelste dikke remix van één van de grootste talenten op dancegebied uit Beverwijk; Kevin Higher. Dj en producer Kevin Hoogers , de jongvolwassene achter de naam Kevin Higher, laat maar weer eens zien hoeveel talent hij in zijn mars heeft.

 

Dit keer heeft hij een verrassing voor jullie in petto, want in plaats van binnen een genre te blijven switched hij van stijl naar stijl. Dit keer heeft hij weer een buitengewoon goede Trap/Hiphop remix naar buiten gebracht voor de remix contest van het wereldberoemde dancelabel Spinnin’ Records top artiest; KSHMR.

 

Op dit moment staat zijn track op de 88ste plaats van ruim 800 inschrijvingen (loopt nog op!) en er kan nog 25 dagen worden gestemd!

 

Gun hem die eerste plaats en stem door hier te klikken.

 
 


  • Nul251 Facebook