Kickboksen met bokskampioen Josemir Poulino

Kickboksen met bokskampioen Josemir Poulino

apr 4, 2016
Door
Nog geen Reactie

Twintig weken lang  op dinsdagavond geeft bokskampioen Josemir Poulino kickboksles in Sportschool De Lange voor de jeugd vanaf 14 jaar. Deze activiteit wordt georganiseerd door Streetrulez Plus en ondersteund door het jongerenwerk van Stichting Welzijn Beverwijk.

 

Inmiddels zijn er 3 lessen geweest. Binnen de lessen laat Josemirj zien wat kickboksen inhoudt op technisch gebied en ook op fysiek gebied. Maar je krijgt nog meer dan alleen het kickboksen. Want naast dat Josemir de lessen op een unieke manier leidt vertelt hij ook over zijn persoonlijke ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt voordat hij kampioen van Nederland en de Benelux werd. Het zijn juist deze inspirerende woorden die de lessen anders maakt als bij een ‘gewone’ kickboksschool. Ook is hij oprecht geïnteresseerd in de jeugd en stelt persoonlijke vragen voordat hij met ze gaat trainen.

 

Bij de lessen zijn standaard twee coaches aanwezig die ook met de jongeren meetrainen. Evenementenmakelaar Robin Welp en Jongerenwerker William Jordens willen de jongeren op deze manier beter leren kennen.

 

Er zijn dus nog 17 lessen te gaan voordat Josemir Poulino weer vertrekt uit Beverwijk. Op dit moment is er nog genoeg plek om mee te trainen dus geef je nu op of kom volgende week dinsdag 5 april om 19.00 uu rlangs. De lessen duren een uur. Een proefles is trouwens altijd gratis. Daarna kost het slechts €20,00 voor 10 lessen. De locatie is de “oude” sportschool De Lange (Wijk aan Duinerweg 173).

 

Wil je meer weten over de kickbokslessen? Stuur dan een e-mail naar; robin@evenementenmakelaar.nl of bel met; 06-46014265.


  • Nul251 Facebook