Minecraft Building Contest

Minecraft Building Contest

apr 14, 2016
Door
Nog geen Reactie

Denk jij dat je goed bent om huizen te bouwen in Minecraft? Denk je ook dat je goed genoeg bent om te concurreren in een Building Contest? Nou, ga jezelf dan maar voorbereiden, want we hebben op maandag 25 april in Place2Be van 12.00 uur tot 17.00 uur een echte Minecraft Building Contest.

 

Want….wie bouwt in 1 uur het vetste huis, mooiste , lijpste,  huis? Degene die het beste en creatiefste huis bouwt gaat door naar de finale. EN…de contest is voor het publiek en de jury te volgen op groot scherm.

 

Wil jij mee doen aan  de allereerste Minecraft Building Contest in Place2Be? En ben jij tussen de 8 en 15 jaar? Geef je dan op (visser@welzijnswb.nl). Natuurlijk zijn er leuke prijzen en een beker te winnen.


  • Nul251 Facebook