Jongen zoekt contact!

Jongen zoekt contact!

apr 18, 2016
Door
Nog geen Reactie

Ik ben een jongen van 16 jaar oud en woon in Beverwijk. Ik zit sinds korte tijd bij  een jongerenwerker omdat ik mij al heel lang erg eenzaam voel. Ik heb geen vrienden en vriendinnen om mij heen heb  en dit komt omdat ik NLD heb, dat betekend dat ik heel veel moeite heb met contact leggen met andere mensen.

 

 

Ik zou het fijn vinden mijn gevoelens samen met een meisje van ongeveer dezelfde leeftijd als ik te delen en eventueel ook samen leuke dingen te doen.  Ik zoek het liefst een meisje die ongeveer het zelfde probleem heeft als ik (hoeft niet per se). Dit omdat we elkaar dan beter begrijpen denk ik en ik het gewoon fijner vind.Waarom precies kan ik moeilijk uitleggen maar daarom vraag ik mij dus al heel lang af of er ook meisjes zijn met dit probleem waarmee ik in contact kan komen.
 

Daarom heb ik besloten mijn verhaal te vertellen in de hoop dat er meisjes zijn die dit probleem ook hebben en het aan durven om samen eens iets leuks te doen en wie weet groeit er een vriendschap uit. Als jij zo meisje bent (hoeft niet per se) kan je contact op nemen met mijn jongerenwerker door te mailen naar: william@welzijnswb.nl.

 

Ik blijf liever eerst anoniem omdat ik mij schaam voor dit probleem en liever eerst anoniem wil blijven. Daarna kan je via de jongerenwerker in contact met mij komen.

 

PS: ik vind het prettiger met een meisje mijn gevoelens te delen dan met een jongen en ik vind het contact met een meisje ook fijner.


  • Nul251 Facebook