Studio Nul251 barst uit zijn voegen!

Studio Nul251 barst uit zijn voegen!

apr 20, 2016
Door
Nog geen Reactie

Na een oproep van DJ NLZ om te komen rappen op beats van hem en DJ Kevin Higher stroomde afgelopen maandag 18 april studio Nul251 vol. Zo vol dat er bijna niemand meer bij kon.

 

Ruim 20 jongeren en jong volwassenen vanuit de hele IJmond (IJmuiden, Heemskerk, Uitgeest en uiteraard uit Beverwijk) wisten uiteindelijk de studio in jongerencentrum Place2Be te vinden. Wat er uiteindelijk uit is gekomen zullen wij binnenkort laten horen.

 

 

Studio Nul251 is nog steeds op zoek naar: rappers, singer/songwriters, producers, dj’s en instrumentalisten. Stuur een mail naar; william@welzijnswb.nl of bel: 0251-300 300 (vragen naar William). Wil je gewoon een keer langskomen? Adres jongerencentrum Place2Be: Wilgenhoflaan 2c, Beverwijk.

 


  • Nul251 Facebook