Minecraft Building Contest

Minecraft Building Contest

apr 26, 2016
Door
Nog geen Reactie

De eerste Minecraft Building Contest gistermiddag in Place2Be is een succes te noemen. De hele middag werd er gestreden om de eerste plaats. In de  voorrondes werd gekeken welke deelnemer in staat was om het mooiste, vetste en slimste  huis te bouwen waarbij zowel de buitenkant als het interieur werd beoordeeld. De deelnemers hadden hier een uur de tijd voor. Na de spannende voorrondes
gingen de 5 beste door naar de grote finale.

 

De finale werd nog even iets spannender gemaakt en de deelnemers kregen nu een half uur de tijd om een goed beveiligde toren te bouwen. Degene die zijn toren het best beveiligd had zou de allereerste Minecraft Building Contest winnen. Want van de vijf  finalisten kan er maar één de winnaar zijn. De eerste prijs ging dan ook naar de negenjarige Milan Lammers en hij kreeg uit handen van de organisator en juryvoorziter Max de beker en de prijs uitgereikt.

 

Er komt zeker snel een vervolg op de competitie en we gaan niet wachten tot de volgende vakantie. Na de meivakantie gaan ik (Petra) en Max om tafel om een  datum te prikken. Dus hou onze agenda en de kranten in de gaten voor de volgende Minecraft Contest @ Place2Be

 

Met dank aan Max die met het idee kwam om deze contest te gaan houden, de wereld heeft gemaakt en alle computers op elkaar heeft aangesloten zodat wij, de toeschouwers, dit op groot scherm konen volgen


  • Nul251 Facebook