Wethouder Jeugd wil met jou praten.

Wethouder Jeugd wil met jou praten.

Beste jonge inwoner van Beverwijk,

 

Mijn naam is Cecilia van Weel. Ik ben wethouder jeugd van de gemeente Beverwijk en ik wil je graag uitnodigen om mee te denken. Wat is nu voor jou belangrijk? Waar droom je van? Waar baal je van? Wat heb je nodig om je over twee jaar prettig te voelen? Schuif aan een tafel en deel het in het Café Jeugd op 20 juni om 19.30 uur, Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk.

 

We hebben je nodig om plannen van en voor jongeren te maken. Met die plannen kunnen we kiezen wat we als eerste met en voor jullie willen bereiken. Ook zijn er die avond raadsleden van de gemeente. Niet geheel onbelangrijk, want het is de gemeenteraad die straks beslist over het beleid en het geld verdeelt. Denk bijvoorbeeld aan de openstelling van Place2Be, het goedkoper kunnen sporten, maar ook het Zomerspektakel of de Bouwstad (voor je jongere broertje of zusje).

 

Kom vooral met meer!! Gegarandeerd een plek? Geef voor 16 juni een seintje aan Ingeborg Paijens via i.paijens@beverwijk.nl of aan Marco, William of Judith van Nul251 (info@nul251.info)

 

Ik zie en spreek je graag,

 

Cecilia van Weel – Niesten

Wethouder jeugd

 

 


  • Nul251 Facebook