Burgemeester & wethouder doen rondje ambulant jongerenwerk

Burgemeester & wethouder doen rondje ambulant jongerenwerk

jul 7, 2016
Door
Nog geen Reactie


Gisteravond was een bijzondere avond. Burgemeester Freek Ossel & wethouder Cecilia van Weel gingen samen met ambulant jongerenwerkers van team Nul251 langs een aantal plekken waar regelmatig jongeren hangen. Ze wilden op deze manier in gesprek komen met jongeren uit Beverwijk om van hun te horen wat ze nu vinden van hun woonplaats. Wat gaat goed, wat kan beter, wat mis je, voel je je veilig, wat kan jij zelf doen om zaken te verbeteren? De jongeren reageerden enthousiast op het bezoek. Behalve met jongeren werd er ook gesproken met buurtbewoners van een overlastlocatie. Ook die waardeerden het bezoek ten zeerste en ook het feit dat dergelijke overlast serieus genomen wordt door de gemeente. Kortom, een geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is.


  • Nul251 Facebook