Zomerspektakel 2016 gaat de buurt in!!!

Zomerspektakel 2016 gaat de buurt in!!!

jul 14, 2016
Door
Nog geen Reactie

Stichting Welzijn Beverwijk organiseert zoals elk jaar een zomerspektakel. Deze zomer gaan we elke woensdag de buurt in waar we een activiteit organiseren.

 

Woensdag 20 juli creatief in de Prinsentuin
In de Prinsentuin is deze middag van 13.00 – 15.00 uur een creatieve activiteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. We gaan speksteen bewerken, een kunstwerk maken met Angela Delsasso en nog meer. De Prinsentuin ligt aan de Beatrixlaan in Beverwijk. Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor info: judith@welzijnswb.nl

 

Woensdag 27 juli gamedag in Buurthuis Wijk aan Duin
In het buurthuis gaan we gamen van 13.00 – 21.30 uur. Dit is voor iedereen vanaf 10 jaar maar vanaf 19.00 is het voor iedereen vanaf 16 jaar. De entree is 2 euro.
Er valt van alles te doen, zo kun je op zombies schieten met ‘The house of the dead’ zoals in de ouderwetse arcade hallen, of een potje smashen met je vrienden op de wii u, maar je kan ook lekker gaan dansen op just dance met kinect. We hebben ook een complete karaoke hoek. Er zullen spelcomputers staan vanaf de playstation 1 tot de playstation 4, xbox xbox 360, en de nes tot de wii u. Voor een niet te hoog bedrag kan er wat te eten en te drinken gekocht worden.
Buurthuis wijk aan Duin is te vinden op de Wilgenhoflaan 2c te Beverwijk. Voor info: judith@welzijnswb.nl

 

Woensdag 3 augustus Minecraft Building Contest in Place2Be
In Place2Be gaan we Minecraften 12.00 uur tot 17.00 uur. Het gaat hierom: “wie bouwt vandaag in één uur het vetste huis”. Degene die het mooiste, creatiefste huis bouwt gaat door naar de finale. Er gaan vijf finalisten de finale spelen. De contest is te volgen op groot scherm en live te streamen via YouTube. Wil jij mee doen aan  de Minecraft Building Contest in Place2Be? En ben jij tussen de 8 en 15 jaar oud? Geef je dan op via jordens@welzijnswb.nl Natuurlijk zijn er weer  leuke prijzen te winnen. De entree bedraagt 2 euro. Place2be is te vinden aan de Wilgenhoflaan2c te Beverwijk.

 

Woensdag 10 augustus zelfverdediging op Vlaskamp in Broekpolder
Op de Vlaskamp bij de skatekreek in de Broekpolder gaan we onszelf leren verdedigen van 13.00 – 14.00 uur. Er wordt ook een demonstratie gegeven door een expert. Dit is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en deelname is gratis. Wel opgeven via elders@welzijnswb.nl

 

Woensdag 17 augustus water en speeldag in het Avonturenlandschap.
In het Avonturenlandschap houden we een water en speeldag van 13.00 – 16.00 uur. Voor iedereen vanaf 6 jaar. Deze wordt mede georganiseerd door buurtbewoners en kinderopvang Mops. Er zullen verschillende waterspelletjes en aardespelletjes aangeboden worden. Ook zijn er wat kleine sportieve spelletjes. Het Avonturenlandschap is te vinden aan de Geissendorferlaan  in Beverwijk. De entree is gratis. Voor info: judith@welzijnswb.nl

 

 


  • Nul251 Facebook