Beverwijkse rapper Junior Neph in kwartfinale Grote Prijs van Nederland

Beverwijkse rapper Junior Neph in kwartfinale Grote Prijs van Nederland

Van op straat freestylen naar het rappen op podiums. De Dirty South Slang of Old Skool. Junior Neph is een getalenteerde en veelzijdige rapper. De Beverwijkse artiest staat 30 september op het podium van Duycker in Hoofddorp in de kwartfinale van de Grote Prijs van Nederland!

 

De Grote Prijs van Nederland is naast een competitie ook een middel om je als artiest te presenteren én te ontwikkelen. Behalve het competitiegedeelte, waarin je voortgang wordt bepaald door een vakkundige jury en/of publieksstemmen, word je als deelnemer meegenomen in een ontwikkeltraject. Het biedt coaching van professionele muzikanten/artiesten/producenten in de vorm van een aantal uitgebreide bootcamps.

 

Er wordt gewerkt aan onderwerpen als podiumpresentatie, promotie en planning. De Grote Prijs biedt je de kans als act goed geïnformeerd en zelfstandig de muziekwereld in te trekken.

 

Samen met DJ NLZ en Sketch geeft Junior Neph een show waarin hij veel verschillende dingen van zichzelf laat zien. Zoals hij zelf zegt: “Het wordt zelfs een verassing voor de mensen die altijd aanwezig waren bij mijn shows.” Drie jaar geleden stond Junior Neph ook in de kwartfinale waarin hij het onder andere af moest leggen tegen Jonna Fraser. Maar hij is nu naar eigen zeggen verder: “Ik rap dan wel al langer dan tien jaar maar de laatste jaren heb ik mij tot een completere artiest gevormd”. Ook wordt volgens DJ NLZ gewerkt met een betere visie rondom Junior Neph: “We bekijken alles nu met een verhelderde blik en weten goed wat het publiek ook van Junior Neph wil horen en zien. Hierdoor is de aanpak van zijn carrière geprofessionaliseerd”.

 

Zo bracht Junior Neph op platformen als Spotify, iTunes en Deezer al ‘Thrillaville volume 1 & 2’ uit en bracht hij het afgelopen jaar samen met DJ NLZ ook de Futurama mixtape uit.

 

Je kunt Junior Neph steunen door aanstaande vrijdag aanwezig te zijn of door online je stem uit te brengen op Junior Neph via de community van www.groteprijsvan.nl.


  • Nul251 Facebook