Best 0251 DJ Contest 2016

Best 0251 DJ Contest 2016

Op zondag 13 november organiseert Nul251 in samenwerking met Six Clouds Events de eerste voorronde van de jaarlijkse dj wedstrijd in Vuurlinie, Beverwijk. Dit jaar gaan alle remmen los want alle populaire stijlen zijn geoorloofd. Dus ben jij een aanstormend talent of heb jij een duwtje in de rug nodig, schrijf je dan nu in. Check onderstaand bericht voor alle informatie die jij nodig hebt om mee te doen.

 

Op de valreep van 2016 is het ons gelukt om een geschikte locatie te vinden voor de 5de editie van de “Best 0251 DJ Contest”. Even leek het erop dat we dit jaar moesten overslaan. Met het wegvallen van onze vaste partner LUA ontstond er een leegte in Beverwijk. Die leegte is helaas tot de dag van vandaag niet opgevuld. Daarbij komt ook nog eens bij dat wij de dj wedstrijden alleen nog maar kunnen en willen organiseren samen met jongeren of jong volwassenen. Hierdoor dreigden wij in problemen te komen.

 

Maar gelukkig, wij hebben naast een fantastische locatie ook een gloednieuwe organisatie gevonden die bereid is om het praktische gedeelte op zich te nemen. Het mooiste van deze nieuwe organisatie genaamd Six Clouds Events is het feit dat ze zelf de doelgroep zijn waar wij onze evenementen voor organiseren, namelijk jongeren en jong volwassenen. Je gaat van Six Clouds Events nog heel veel horen.

 

Maar dit terzijde want hier is de informatie waar jij op zit te wachten.

Alle populaire (dance) stijlen zijn voor deze editie toegestaan waaronder: EDM/House/Trap/Drum & Bass/Dubstep/R&B/Gabber/Hardstyle/Trance/Techno/Hip hop/Electro/Moonbahton/Dancehal, etc.

 

Stuur je mix op wave of mp3 (320 KBPS) via wetransfer naar: william@welzijnswb.nl. Vermeld hierbij je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Je mix moet minimaal 30 minuten zijn. Heb jij een productie erin verwerkt, laat het ons dan weten. Voormalige winnaars van de wedstrijden mogen niet meedoen. Iedereen tussen IJmuiden en Castricum mag aan deze wedstrijd meedoen. Het gaat dan om de volgende dorpen, steden en gemeentes: IJmuiden, Velsen Zuid, Velsen Noord, Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Castricum en Akersloot.

 

Je mix zal beoordeeld worden door een vakkundige jury. Het gaat dan voornamelijk of het mix technisch goed in elkaar zit. Naar platenkeuze luisteren we niet. Bij goedkeuring van je mix sturen wij jou een uitnodiging om te komen draaien op 13 november in Vuurlinie, Beverwijk.

 

Meer informatie over 13 november, wat je kan winnen en waar de volgende voorronde is, kan je binnenkort vinden via onze website Nul251.info

 

 


  • Nul251 Facebook