Win gouden hoofdtelefoon tijdens Best IJmond DJ Contest

Win gouden hoofdtelefoon tijdens Best IJmond DJ Contest

Op zondag 13 november organiseert Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk) in samenwerking met Six Clouds Events de jaarlijkse dj wedstrijd ‘Best IJmond DJ’.  Dit keer in een superlocatie namelijk Vuurlinie in Beverwijk.

Dit jaar gaan alle remmen los want alle populaire stijlen zijn geoorloofd.

 

Net als voorgaande jaren win je naast de titel “Best IJmond DJ’  ook nog veel andere leuke dingen.

Zo sta je steevast op bijna alle evenementen waarbij muziek word gedraaid en  georganiseerd is door Nul251. Je krijgt via ons veel aandacht in en op verschillende (social) media. En we geven de winnaar ook altijd dj gear zodat hij zijn hobby verder kan uitbouwen.

 

Zoals geschreven in de titel kan je dus de gouden hoofdtelefoon winnen van het merk Pioneer, gesponsord en ter beschikking gesteld door Tone Control.
De Pioneer HDJ-1500 N is een lichtgewicht, stevig gebouwde DJ hoofdtelefoon met stijlvolle gouden afwerking. Hij is ontworpen voor professioneel gebruik en beschikt over foam ear pads voor maximale comfort, ook tijdens lange DJ sets.

 

Lijkt mij genoeg reden om je zo snel mogelijk in te schrijven en mee te doen met deze jaarlijkse wedstrijd. Hieronder alle informatie over hoe en wat.

 

Stuur je mix op wave of mp3 (320 KBPS) via wetransfer naar: william@welzijnswb.nl. Vermeld hierbij je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Je mix moet minimaal 30 minuten zijn. Heb jij een productie erin verwerkt, laat het ons dan weten. Voormalige winnaars van de wedstrijden mogen niet meedoen. Iedereen tussen IJmuiden en Castricum mag aan deze wedstrijd meedoen. Het gaat dan om de volgende dorpen, steden en gemeentes: Velserbroek, IJmuiden, Velsen Zuid, Velsen Noord, Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Castricum en Akersloot.

 

Je mix zal beoordeeld worden door een vakkundige jury. Het gaat dan voornamelijk of het mix technisch goed in elkaar zit. Naar platenkeuze luisteren we niet. Bij goedkeuring van je mix sturen wij jou een uitnodiging om te komen draaien op 13 november in Vuurlinie, Beverwijk.

 

Meer informatie over 13 november, wat je kan winnen en waar de volgende voorronde is, kan je binnenkort vinden via onze website Nul251.info

 


  • Nul251 Facebook