MineCraft Building Contest

MineCraft Building Contest

nov 29, 2016
Door
Nog geen Reactie

Denk jij dat je goed bent om huizen te bouwen in Minecraft? Denk je ook dat je goed genoeg bent om te concurreren in een Building Contest? Nou, ga jezelf dan maar voorbereiden, want we hebben op zaterdag 17 december is alweer de vierde editie van MineCraft Building Contest in Place2Be.

De contest start om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De Contest is op de computer die allemaal op elkaar zijn aangesloten en er wordt daardoor door iedereen in dezelfde wereld gespeeld Want, wie bouwt in 1 uur het vetste huis, mooiste, lijpste, huis? Degene die het beste en creatiefste huis bouwt gaat door naar de finale. De contest is voor het publiek en de jury te volgen op groot scherm en wordt live gestreamd op YouTube in FULLHD60fps

 

Wil jij mee doen? En ben jij tussen de 8 en 15 jaar? Geef je dan op tijd op voor de 4de Minecraft Building Contest in Place2Be (visser@welzijnswb.nl). Kosten 2 euro. Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen.

 


  • Nul251 Facebook