Beverwijkse genomineerd voor Young Impact Award

Beverwijkse genomineerd voor Young Impact Award

Elena Nicolaas uit Beverwijk is door Young Impact genomineerd voor de ‘Young Creativity Award’ met haar project ‘Stel je niet zo aan’.

 

‘Stel je niet zo aan!’ Dit hoorde de eenentwintigjarige Elena regelmatig toen ze tijdens haar examenjaar op het mediacollege werd overvallen door een diepe depressie. Zo erg zelfs dat het erom heeft gespannen of ze haar opleiding wel zou halen. Inmiddels gaat het wat beter met Elena en ze besloot, met hulp van het jongerenwerk van Stichting Welzijn Beverwijk, een fotoproject op te zetten over dit onderwerp. Door de duistere gedachten van depressieve jongeren in beeld te brengen hoopt ze dat jongeren depressie beter herkennen bij zichzelf en tijdig hulp gaan zoeken.

 

23 januari jongstleden vond de, zeer geslaagde, opening van de foto-expositie plaats in De Grote Kerk van Beverwijk. Ruim 100 bezoekers waren hierbij aanwezig waaronder twee wethouders, vele gemeenteraadsleden en vertegenwoordigers uit het maatschappelijk middenveld.

 

Omdat het zo’n uniek project is besloot de gemeente Beverwijk Elena aan te melden bij Young Impact. Young Impact is een jongerenbeweging die de wereld nú aan het veranderen is. Ze roepen niet dat dingen anders moeten, ze laten zien dat het kan! Ze helpen te ontdekken wat jij wilt veranderen in de wereld en welke talenten en tools je kunt inzetten om dat te doen. Ze inspireren middels de Young Impact Awards, waarbij ze willen laten zien dat ook jij morgen al iets kan bijdragen aan een mooiere wereld.

 

Moed, hard werken en creatief zijn wordt beloond want Elena is nu dus ook daadwerkelijk genomineerd en daarnaast wil ze graag zo lang mogelijk doorgaan met dit project om zo jonge mensen met een depressie een gezicht te geven.

 

Om de Award ook echt te winnen kan ze wel wat hulp gebruiken. Dit kan door twee dingen voor haar te doen.

 

1) Stem op haar via https://stemmen.youngimpact.nl/home bij categorie nr. 5 ‘Young Creativity Award’. Vergeet niet om ook de jongeren in de andere categorieën te selecteren want anders kan er geen stem uitgebracht worden. Bevestig daarna je stem in je mailbox (LET OP! De bevestigingsmail kan soms tussen de SPAM zitten).
2) Vertel al je contacten via e-mail, Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter en natuurlijk in real life over deze nominatie en vraag of ze ook stemmen en ook aan hun vrienden dit alles willen vertellen.

 

Alvast hartelijk dank voor je stem. De winnaars van de Awards worden bekend gemaakt tijdens het Young Impact Celebration feest op 30 mei aanstaande in Ziggo Dome.

 


  • Nul251 Facebook