Filmpje!!!

Filmpje!!!

mei 22, 2017
Door
1 Reactie

Megan Aardenburg loopt stage bij Nul251. Onlangs ging zij met zo’n twintig kinderen gratis naar de bioscoop dankzij een samenwerking tussen ProKids IJmond en Cineworld.

 

Afgelopen zaterdag ben ik met mijn buurmeisjes en kinderen uit Beverwijk naar Cineworld geweest. Eenmaal bij binnenkomst kregen de kinderen een gratis popcorn naar keuze en een pakje capri-sun. We liepen de zaal binnen en kwamen nog een paar bekende gezichten tegen, waar we ook bij gingen zitten. De zaal zelf was niet heel erg vol, maar iedereen genoot er wel van. Voordat de film begon werden er nog wat foto’s van ons genomen. Toen de film halverwege was werd ook netjes een pauze gehouden zodat de kinderen even niet meer stil zouden  zitten en hun gang konden gaan. We keken met zijn alle naar de film Boss Baby en af en toe hoorde je het gieren van het lachen. De hele dag was erg geslaagd en iedereen liep met een vrolijk gezicht weer naar buiten.


  • Nul251 Facebook