Niet gewonnen maar toch een winnaar

Niet gewonnen maar toch een winnaar

jun 1, 2017
Door
1 Reactie

Dinsdag 30 mei jongstleden waren de prijsuitreikingen aan de winnaars in verschillende categorieën van de Young Impact Awards. De Beverwijkse Elena Nicolaas was vanwege haar fotoproject over depressie bij jongeren ‘Stel je niet zo aan’ genomineerd voor de Young Creativity Award.

 

Duizenden tieners en jongeren uit heel Nederland kwamen naar de Young Impact Celebration in Ziggodome. Elena en de modellen die voor het project gefotografeerd waren, werden vergezeld door het jongerenwerk van Stichting Welzijn Beverwijk (Nul251), beleidsmedewerkers van de gemeente Beverwijk en uiteraard vrienden en familie.

 

Helaas heeft Elena de Young Impact Creativity Award niet gewonnen. Toch is zij allesbehalve getreurd want ze had nooit verwacht dat ze zover zou komen toen ze samen met Nul251 het fotoproject startte. De afgelopen maanden is gebleken hoe uniek haar project is want naast de nominatie hebben veel belangrijke partijen aangegeven graag gebruik te willen maken van haar ideeën, opvattingen, ervaringen en expertise op het gebied van depressie. Daarmee kan geconcludeerd worden dat een award natuurlijk fantastisch was geweest maar zij sowieso gewonnen heeft.

 

Nieuwsgierig naar een sfeerimpressie?! Check dan de video van één van de modellen en vlogger Marianne, van de leuke middag in Ziggodome en een gezellige afterparty in buurthuis Wijk aan Duin.

 


  • Nul251 Facebook