Lovende reacties voor graffitikunstwerk “Love is all we need”

Lovende reacties voor graffitikunstwerk “Love is all we need”

jun 21, 2017
Door
1 Reactie

Een haastklus. En echt tevreden is René Philippo (46) ook niet. Toch kan zijn nieuwe graffiti-kunstwerk, een schildering van The Beatles, in Beverwijk rekenen op veel positieve reacties. “Love is all we need.”

 

Philippo poogt op de gedoogplek aan de Schans in Beverwijk met veel ‘flowerpower’ uit de sixties een brug te slaan. Een lans te breken, om te zorgen dat we allemaal iets liefdevoller met elkaar omgaan. Weg met al die brandhaarden, vindt hij. “Waar we ooit groot mee zijn geworden in Nederland; tolerantie, dat lijkt gewoon steeds minder te worden.”

 

Het hele artikel en de daarbij horende reportage vind je hier!!

 

Bronvermelding: NH Nieuws.nl


  • Nul251 Facebook