Knallend optreden van Park Rangers in Kennemertheater

Knallend optreden van Park Rangers in Kennemertheater

jul 3, 2017
Door
5 Reacties

Woensdagavond 28 juni jongstleden hield de gemeente Beverwijk een mini-congres over de toekomst van Beverwijk & Wijk aan Zee in het Kennemertheater. Er werd veel gepraat en gediscussieerd maar tussen al die gesprekken door was er ook ruimte voor entertainment. En dat laatste kan je wel overlaten aan de Park Rangers, onderdeel van het collectief OZSIPARK.

 

Het zeer energieke optreden van deze hiphop formatie stond als een huis en had de zaal meteen in z’n greep. Na afloop waren de reacties van het aanwezige publiek dan ook zeer lovend.

 

Park Rangers is een hiphop formatie van drie jongens,  bestaande Ruben Oosterman, Aryan Hamyani en Melle Homminga. Ze horen bij het collectief OZSIPARK. Ruben maakt de beats maar ze rappen alledrie. Eind vorig jaar hebben ze een EP gemaakt en sindsdien hebben ze een paar optredens gehad.

 

Melle is in 2015 samen met Bryan Toorenent begonnen met een merk genaamd OZSIPARK (instagram). Dit is uitgegroeid tot een collectief bestaande uit een groep vrienden die bezig zijn met creatieve vormen zoals muziek maken, skaten, kunst maken, kleding maken en visuele vormgeving. Onder andere Park Rangers is hieruit voortgekomen.

 

Nieuwsgierig geworden naar Park Rangers? Vrijdag 7 juli aanstaande staan ze in De Bakkerij in Castricum. Dat feestje duurt van 21.00 tot 02.30 uur. Entree is € 5,-

 

Wil je meer weten over ‘The boys behind OZSIPARK’. Klik dan hier.

 

 


  • Nul251 Facebook