Expositie ‘Stel je niet zo aan’ formeel geopend

Expositie ‘Stel je niet zo aan’ formeel geopend

sep 15, 2017
Door
1 Reactie

14 september jongstleden was de formele opening van de foto-expositie ‘Stel je niet zo aan’ van Elena Nicolaas in het stadhuis van de Gemeente Beverwijk.

Nadat wethouder Cecilia Van Weel de belangstellenden had toegesproken over het belang van dit soort projecten en hoe zij dit omarmde als wethouder jeugd werd de ‘making of’ film getoond aan de aanwezigen. Vervolgens legde William Jongerenwerker van team Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk) kort uit hoe dit project tot stand was gekomen. Tot slot was iedereen in de gelegenheid om, onder het genot van een drankje, de foto’s te bekijken.

De expositie is nog te bezichtigen tot 27 oktober 2017 tijdens de openingstijden van het stadhuis.

 


  • Nul251 Facebook