Elena Nicolaas genomineerd door jongerensite ‘Ondertussen’

Elena Nicolaas genomineerd door jongerensite ‘Ondertussen’

okt 11, 2017
Door
Nog geen Reactie

2017 mag met recht het jaar van de Beverwijkse Elena Nicolaas genoemd worden. De opening van haar foto-expositie ‘Stel je niet zo aan’, een project over depressie bij jongeren, zorgde op ‘Blue Monday’ voor een bomvolle Grote Kerk in Beverwijk. Vervolgens volgde een nominatie voor de Young Impact Award en ontving zij een jongerenlintje van de Oranjevereniging in Beverwijk uit handen van de toenmalig burgemeester Ossel. Inmiddels hangen haar foto’s tot eind oktober in het stadhuis van de Gemeente Beverwijk

 

Maar, er kan nog meer bij. Want inmiddels is er nog een nominatie en wel van de website https://www.ondertussen.nl/ Ondertussen.nl gelooft dat je gelukkig wordt als je snapt wat er in de wereld gebeurt en jezelf kunt blijven ontwikkelen. En dat geluk heb je zelf in de hand. De content op de website wordt door jongeren zelf gemaakt.

 

Elena is opgenomen in de top 100 van de meest veelbelovende en inspirerende jongeren tot 25 jaar in Nederland. En in die lijst staan, naast haar, grote namen zoals bijvoorbeeld Lieke Martens, Boef, Max Verstappen en Kaj van der Voort. (zie hier de gehele lijst: https://www.ondertussen.nl/jonge100/)

 

Wij waren natuurlijk al lang overtuigd van dit unieke project van Elena en hebben haar vanaf dag één gesteund maar het is natuurlijk extra bijzonder om te zien dat dit project door andere partijen ook wordt omarmd.

 

Wil je Elena steunen in haar poging om deze nominatie te verzilveren? Stem dan op haar zodat haar project ‘Stel je niet zo aan’ weer een extra boost krijgt door alle publiciteit en daarmee de aandacht voor het onderwerp depressie bij jongeren. Op de volgende link ga je rechtstreeks naar haar: https://www.ondertussen.nl/jonge100/…


  • Nul251 Facebook