Boekpublicatie en foto expositie “Stel je niet zo aan”

Boekpublicatie en foto expositie “Stel je niet zo aan”

jan 17, 2018
Door
Nog geen Reactie

Op maandag 22 januari, exact één jaar na het overdonderende succes van de foto expositie “Stel je niet zo aan” in de Grote Kerk van Beverwijk, verschijnt er nu het boek met de gelijknamige titel. De officiële boekpublicatie gaat wederom plaats vinden in de Grote Kerk van Beverwijk. Naast de boekpublicatie wordt er ook een aantal nieuwe foto’s van modellen geëxposeerd.

 

Elena Nicolaas heeft samen met Stichting Welzijn Beverwijk afgelopen anderhalf jaar gewerkt aan het project “Stel je niet zo aan” waarin jonge mensen die te kampen hebben met depressies gefotografeerd zijn. In het boek, geschreven door Elena, vertellen vijf modellen en Elena zelf, hoe ze de depressie mee maken en deze zware ziekte een onderdeel van hun leven is geworden.

 

Inmiddels is er wel wat veranderd voor de 22 jarige Elena Nicolaas. Op maandag 8 januari werd ze verkozen tot de Beverwijkse Belofte, een gemeentelijk waardering. De Oranjevereniging had haar al eerder in 2017 een jongerenlintje opgespeld. Landelijke waardering was er ook in 2017. Elena Nicolaas staat als pionier in de lijst van de jonge 100 helden van 2017 en werd genomineerd voor een Young Impact Award. Daarnaast behoort ze tot de zes finalisten van IJmonder van het jaar 2018.

 

De inloop van de boekpublicatie start om 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en bestaat o.a. uit sprekers, muziek, start expositie en de uiteindelijke publicatie van het boek “Stel je niet zo aan”. Vanaf dat moment is het boek te koop en kost € 14,95. Entree is gratis.

 

Wil jij hier naar toe komen of toch nog meer informatie? Bel dan naar Stichting Welzijn Beverwijk en vraag naar William Jordens, tel. 0251 300300 of e-mail naar william@welzijnswb.nl

 


  • Nul251 Facebook